Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Θέμα αξιοπιστίας.....

thumb

Πώς έπεσε ??? ο Γιώργος !!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει ότι το δημοψήφισμα εξασφαλίζει τη θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη.
Όπως αποκαλύπτει η Μέρκελ και ο Σαρκοζί είχαν ενημερωθεί εγκαίρως από τον ίδιο για τα σχέδιά του. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισαν να άρουν την υποστήριξή τους και να τον οδηγήσουν στον εξοστρακισμό από την πρωθυπουργία
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ευδιάθετος. Κάθεται στη μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα του γραφείου του μπροστά από ένα πόστερ έργου του Ρόμπερτ Μάδεργουελ, αμερικανού αφηρημένου εξπρεσιονιστή ζωγράφου, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του ’60.
Το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού βρίσκεται στον όροφο ενός νεοκλασικού κτιρίου επί της οδού Πειραιώς κοντά στη συμβολή με την Ιερά Οδό, το οποίο στεγάζει το Ιδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου. Μια πόρτα του δωματίου οδηγεί στην πλακόστρωτη ταράτσα από την άκρη της οποίας μπορεί κανείς να παρατηρήσει τον υπαίθριο χώρο με αρχαία ευρήματα που ενώνει την Αγορά με τον Κεραμεικό. «Εκεί ψήφιζαν οι αρχαίοι Αθηναίοι» λέει ο Παπανδρέου σε επισκέπτες και συνομιλητές που ορισμένες φορές ξεναγεί στο κτίριο.

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΑΝΤΟΥ – ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ 100 ΑΕΙ-ΤΕΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ


   Author: kartesios

Να τα δώσει όλα φαίνεται πως είναι έτοιμη η κυβέρνηση Σαμαρά σε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να εξευμενίσει την Τρόικα, που έρχεται την Τρίτη με άγριες διαθέσεις. Έτσι μέσα στο 2012 προχωρά σε καταργήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ, ειρηνοδικείων και νοσοκομείων αλλά και την αύξηση των δικαστικών παραβόλων.
Ειδικότερα, λόγω της προγραμματικής δέσμευσης των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνησή του, ο Αντώνης Σαμαράς έχει δώσει εντολή να προχωρήσει μια άνευ προηγουμένου μείωση του δημόσιου τομέα. Αυτό θα γίνει αφ’ ενός με το outsourcing υπηρεσιών του κράτους σε ιδιώτες υπεργολάβους και αφ’ ετέρου με την δραστική κατάργηση υπηρεσιών στο χώρο της Παιδείας, της Δικαιοσύνης και της Υγείας.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το Μέγαρο Μαξίμου προχωρά μέχρι το τέλος του έτους σε:

...κρατώντας την ελληνική σημαία πρόταξε τα 19 της χρόνια στο χιτλερικό τανκ

 

Η επονίτισσα Παναγιώτα Σταθοπούλου, κρατώντας την ελληνική σημαία πρόταξε τα 19 της χρόνια στο χιτλερικό τανκ στην Πανεθνική διαδήλωση της Αθήνας στις 22 του Ιούλη 1943.Manolis-Manolos Kasimatis