Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

MARIOS FRANGOULIS: KEMAL


 Ακούστε την ιστορία του Κεμάλ
ενός νεαρού πρίγκηπα,της ανατολής
απόγονου του Σεβάχ του θαλασσινού,
που νόμισε ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.
αλλά πικρές οι βουλές του Αλλάχ
και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων.

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΖΩΓΡΑΦΟΥ- Καταγγέλλει την άγρια αστυνομική επέμβαση


Είναι ακατανόητη η μη συμπόρευση της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ , αφού στην ουσία δε διαφωνεί και καταδικάζει την απρόκλητη αστυνομική βία Γ.Ζ

Ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει την αστυνομική επέμβαση και τις συλλήψεις μαθητών τη μέρα της πανεργατικής απεργίας στην πλατεία του Ζωγράφου, αλλά και την υποκρισία των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ) που εκφράστηκε στο ψήφισμα που ενέκριναν στο προχτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο που συζήτησε το θέμα εξέδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ζωγράφου.
Στην ανακοίνωση επισημαίνει συγκεκριμένα:

Σημαντικό ψήφισμα του Δήμου Ζωγράφου για τις προσαγωγές και συλλήψεις διαδηλωτών

Ψήφισμα
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου στη συνεδρίαση της 27/09/2012, εξέδωσε κατά πλειοψηφία, το παρακάτω ψήφισμα:
Το Δ.Σ. του Δήμου Ζωγράφου καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων και της νεολαίας της πόλης μας στην πλατεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ (ΓΑΡΔΕΝΙΑ).
Η ειρηνική συγκέντρωση του λαού του Ζωγράφου που ήταν ενταγμένη στην Πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση που οργάνωσαν όλοι οι μαζικοί συνδικαλιστικοί φορείς ενάντια στα μέτρα που το μνημόνιο έχει συσσωρεύσει σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας μας και έχουν δημιουργήσει τη βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση που όλοι βιώνουμε.

Κύριε Δένδια, οι μάσκες έπεσαν, είμαστε οι EPONYMOUS!

Ανοιχτή επιστολή αναγνώστριας προς τον κύριο Δένδια...

Η επιστολή μου αυτή γράφτηκε με αφορμή τη δημοσιοποίηση στο site της Ελληνικής Αστυνομίας ονομάτων και φωτογραφιών εννέα διαδηλωτών της απεργίας της 26ης Σεπτεμβρίου. Το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ., απαντώντας σε ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Έκαστος εφ’ ω ετάχθη. Σε αντίθεση με την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη τάσσεται με τη νομιμότητα και όχι με τους κατηγορούμενους ως ταραχοποιούς και κουκουλοφόρους. Αλλά όπως φαίνεται, οι μάσκες έπεσαν»...

«Κύριε Δένδια μου,