Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Σπάνιο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του βορειοκορεάτη ηγέτη



Να τεθεί τέρμα στην αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα και να υπάρξει μια ριζική στροφή που θα επιτρέψει την ανάδυση ενός "οικονομικού γίγαντα", ζήτησε ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν στο πρώτο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα που απηύθυνε τα τελευταία 19 χρόνια.
Είναι η πρώτη φορά που βορειοκορεάτης ηγέτης αναγιγνώσκει το μήνυμά του για τη νέα χρονιά από το 1994, όταν ο παππούς του, ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, απηύθυνε ομιλία το έτος που απεβίωσε. Έκτοτε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της ηγεσίας δημοσιοποιείται σε μορφή άρθρου στις εφημερίδες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, η οικονομική πολιτική πρέπει να επικεντρωθεί στη ριζική αύξηση της παραγωγής και σε βελτιώσεις στις συνθήκες διαβίωσης, ενώ άλλος σημαντικός στόχος είναι η άμβλυνση των εντάσεων με τη Νότια Κορέα.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αλ. Τσίπρα: Το 2013 να 'ναι χρονιά της εξεγερμένης αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης


Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στον ελληνικό λαό το περιεχόμενο του οποίου έχει ως εξής:

«Ελληνίδες, Έλληνες
Τη χρονιά που φεύγει, φτάσαμε κοντά στο να κάνουμε το αδύνατο δυνατό.
Με τη θέληση του λαού μας, γκρεμίσαμε το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης και βάλαμε τα θεμέλια για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή.

Τη χρονιά που έρχεται, είμαστε υποχρεωμένοι να τη κάνουμε πράξη.
Υποχρεωμένοι πρώτα από όλα στη νέα γενιά που φεύγει από την πατρίδα μας.
Υποχρεωμένοι στη μεσαία τάξη που ξεκληρίζεται.

«Ξένιος Ζευς»: Ο απολογισμός του 2012

Πόσους αστυνομικούς έλεγξαν δε μας είπαν!!Γ.Ζ.
 
Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα των αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», από την έναρξή της μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2012, είναι τα εξής: 

• προσήχθησαν 65.767 αλλοδαποί
• συνελήφθησαν 4.145 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα
• συνελήφθησαν 50 άτομα (αλλοδαποί και Έλληνες) για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, παροχή καταλύματος σε μεγάλο αριθμό ατόμων και διευκόλυνση της παραμονής τους, κατοχή λαθραίων τσιγάρων, παραεμπόριο, παρακώλυση κυκλοφορίας οχημάτων σε φωτεινούς σηματοδότες, καταδιωκτικά έγγραφα καθώς και για πολεοδομικές παραβάσεις

Νέα επιδείνωση το 2013.


Του Γιώργου Δελαστίκ

Χειρότερη χρονιά για όλους τους Ελληνες θα είναι το 2013 ακόμη και από αυτό το απαίσιο 2012, που επιτέλους τελειώνει. Η μαύρη δυστυχία της χρονιάς που πέρασε θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια του νέου έτους σε ακόμη πιο ζοφερό φόντο, με όλους ανεξαιρέτως τους οικονομικούς δείκτες που αφορούν στο εισόδημα του πληθυσμού να επιδεινώνονται ακόμη περισσότερο.
Είναι εντελώς αβάσιμες οι κωμικοτραγικές προσπάθειες της συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη να καλλιεργήσουν στον ελληνικό λαό την παραπλανητική εντύπωση ότι το 2013 θα βελτιωθεί δήθεν η ζωή του. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε καμία απολύτως περίπτωση. Πρόκειται για συνειδητό ψέμα που υπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες. Οι αριθμοί είναι ανελέητοι.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου απαντά με αιχμές στην πρόταση για Προανακριτική Επιτροπή - Δηλώνει πως δεν είχε κίνητρο να αλλοιώσει τη λίστα Λαγκάρντ


- Αφήνει αιχμές για όλους όσους είχαν τη λίστα τους τελευταίους 18 μήνες
- Ο πρώην υπουργός δηλώνει χαρακτηριστικά πως "δεν θα γίνω η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός"
- Η πρόταση των τριών κομμάτων είναι καταπέλτης αφού αφήνει υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Μετά την πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής από τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους η οποία είναι πραγματικά κόλαφος για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου καθώς αφήνει υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ήρθε και η σκληρή απάντηση του πρώην υπουργού, ο οποίος παραμένει στην Ολλανδία για τις γιορτές.

Εμπόριο ναρκωτικών με τις πλάτες αστυνομικών - Συλλήψεις και αποκαλύψεις!


Βγάλτε τις κουκούλες από τους αστυνομικούς!! Αναρτήστε στο site σας τις φωτογραφίες.... Αλλά αυτό το κάνετε όταν πρόκειται για ανήλικους μαθητές και φοιτητές, που συλλαμβάνετε προκειμένου να σκηνοθετήσετε σενάρια. Προστατεύετε εμπόρους ναρκωτικών καταχραστές του δημοσίου, βιαστές κ.λ.π. και διασύρεστε ανήλικα παιδιά που οραματίζονται και αγωνίζονται για ένα άλλο κόσμο, μια άλλη κοινωνία που καμιά σχέση δεν έχει με τη δική σας. Την κοινωνία της διαφθοράς, της σωματεμπορίας, των ναρκωτικών, της εκμετάλλευσης.ΓΖ
 Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 58 άτομα, από τα οποία 51 είναι ιδιώτες και 7 αστυνομικοί...

Εξαρθρώθηκε έπειτα από πολύμηνη έρευνα, πολυμελής εγκληματική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα και στην μετέπειτα διακίνησή τους στην εγχώρια επικράτεια.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 58 άτομα, από τα οποία 51 είναι ιδιώτες και 7 αστυνομικοί (3 Αξιωματικοί, 3 Αρχιφύλακες και 1 Υπαρχιφύλακας), που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, του Αγρινίου και των Γιαννιτσών.
Πρόκειται για τον διευθυντή της δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου, για αρχιφύλακα του τμήματος δίωξης Γιαννιτσών, για υπαρχιφύλακα του αστυνομικού τμήματος πλατείας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη και για τον διοικητή του ίδιου αστυνομικού τμήματος που κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος