Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Δημήτρης Διονυσόπουλος «Δουλεύουμε όλοι μαζί με κέφι και όρεξη για να πραγματοποιήσουμε σιγά-σιγά το όραμα μας για την πόλη και τα παιδιά μας»


Ο Δημήτρης Διονυσόπουλος εκλέχτηκε για πρώτη φορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2010. Από τότε λοιπόν –με εντολή των πολιτών του Ζωγράφου, που αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την «κουρασμένη» διοίκηση Καζάκου με τη ανανεωτική πρόταση του νυν Δημάρχου Κώστα Καλλίρη– διανύει την θητεία του σαν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πρασίνου.


της Π. Ασημάκη   
Ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να δηλώνει ότι του αρέσει να ονειρεύεται. Που επιζητεί μία πραγματικότητα που να αγγίζει το όνειρο. Εύκολο ή δύσκολο να το πετύχει; Το θέμα είναι ότι είναι διατεθειμένος να το προσπαθεί. Και για εμάς –για την ώρα– αυτό μας είναι αρκετό.Πολιτικός Μηχανικός, από παλιά ζωγραφιώτικη οικογένεια, είναι ένας «ποιητής της ζωής», που λατρεύει την Τέχνη και την Φιλοσοφία, από την φύση του ευγενής αλλά κυρίως οραματιστής. Ένας άνθρωπος –που κατά την γνώμη μας– έχει την θέληση να πετύχει πράγματα για την Πόλη μας. Να αφήσει το δικό του «ίχνος» δημιουργικά.