Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ρωσία: Οι μετεωρίτες ήταν ορθόδοξα διασημόπλοια!




Ρωσία: Οι μετεωρίτες ήταν ορθόδοξα διασημόπλοια!

Μοναχοί από το Άγιο Όρος με επικεφαλής τον Hγούμενο Εφραίμ, έφθασαν μαζικά στη Ρωσία παριστάνοντας τους μετεωρίτες. Στόχος τους, να ενωθούν με το «ξανθό γένος» και να απελευθερώσουν την Πόλη, όπως προφήτευσε ο Γέροντας Παΐσιος


Το διαστημόπλοιο τύπου «Χανεμπού» του Ηγούμενου Εφραίμ, με τον ενεργειακό σταυρό. Χαρακτηριστική και η περικεφαλαία του γέροντα... (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Εκατοντάδες μοναχοί, οδηγώντας αρχαιοελληνορθόδοξα διαστημόπλοια που κινούνται με τις περίφημες «τουρμπίνες αγιασμού», προσγειώθηκαν χθές από αέρος στη Ρωσία, κατά τη διάρκεια μιας άψογα οργανωμένης επιχείρησης αντιπερισπασμού!

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ και σε δημοσκόπηση της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας


Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ και σε νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία
Προβάδισμα 0,9% καταγράφεται για τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.
Η ΝΔ συγκεντρώνει 19,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,45, το ΠΑΣΟΚ 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η Χρυσή Αυγή 8,5%, η ΔΗΜΑΡ 4,1%, το ΚΚΕ 4,8%, η Δράση 1,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,2% και άλλο κόμμα δηλώνει ότι ψηφίζει το 4,2%.
Η αδιευκρίνιστη ψήφος προσεγγίζει το 36,1%.
Το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα, με οκτώ στους δέκα να θέλουν να καταργηθεί η αρμοδιότητα της Βουλής να αποφασίζει εάν θα δικάζονται οι πολιτικοί ή όχι. Επίσης το 78% θέλει συνταγματική κατοχύρωση για 15ετές σταθερό φορολογικό σύστημα.
Το 62% δηλώνει θετικό στην κατάργηση της παραγραφής της ποινικής ευθύνης μελών της κυβέρνησης.
left.gr

Τη Χρυσή Αυγή την έθρεψε ο Λοβέρδος


Του Γιώργου Αναδρανιστάκη

Οι χρυσαυγίτες θεριεύουν πατώντας στα προβλήματα των ανθρώπων, απεφάνθη ο Ανδρέας Λοβέρδος. Οι χρυσαυγίτες που κατά τον Λοβέρδο δεν είναι νεοναζί, δεν είναι φασίστες, δεν είναι χουνταίοι, δεν είναι δολοφόνοι, είναι το μόνο αυθόρμητο κίνημα της Μεταπολίτευσης, είναι ακτιβιστές, είναι η ελληνική Χεζμπολάχ. Θα έλεγε και ότι ο Γκάντι έχει μετενσαρκωθεί στον Παναγιώταρο, αλλά το απέφυγε, επειδή ο Ηλίας είναι λίγο πιο γεματούλης από τον Μαχάτμα.
Η Χρυσή Αυγή θέριεψε όντως από τα προβλήματα των ανθρώπων, μόνο που τα προβλήματα των ανθρώπων τα δημιούργησε ο Λοβέρδος αυτοπροσώπως. Ο Λοβέρδος που ως υπουργός Εργασίας μείωσε τις συντάξεις, αύξησε τα όρια ηλικίας, διέλυσε τις εργασιακές σχέσεις και μετά είπε κι από πάνω ότι στην Ελλάδα οι γέροι ζούνε πολύ. Φτώχεια, ανασφάλεια, ανεργία, κυνισμός, ιδού το εύφορο έδαφος για να ανθίσουν τα μπουμπούκια του νεοναζισμού.

Το «θαύμα»... τετραγωνίστηκε! Του Ν. Μπογιόπουλου


Τη δεκαετία του '90 αλλά και ως τα μέσα της δεκαετίας του 2000, η Ιρλανδία, ο λεγόμενος και «κέλτικος τίγρης», ήταν το «θαύμα της ανάπτυξης». Το πού κατέληξε ο «τίγρης» είναι γνωστό...

Έλα, όμως, που για κάποιους η Ιρλανδία συνεχίζει να αποτελεί«υπόδειγμα». Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει, για παράδειγμα, ότι για την κατάσταση στην Ελλάδα δεν φταίει η πολιτική που εφαρμόζεται, αλλά ο «τρόπος», το «πώς» εφαρμόζεται.
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι και διάφοροι ινστρούχτορες της συμφοράς το επαναλαμβάνουν σαν χαλασμένο μαγνητόφωνο:
«Δέστε - λένε - εκεί, στην Ιρλανδία, το Μνημόνιο πέτυχε»!
Εκείνο, επομένως, το οποίο βάσιμα θα μπορούσαμε να υποθέσουμε είναι ότι το περασμένο Σάββατο που χιλιάδες Ιρλανδοί ξεχύθηκαν στους δρόμους φωνάζοντας
«Θέλουμε δουλειές και όχι χρέος!»,
το έκαναν για να «πανηγυρίσουν» την... επιτυχία του Μνημονίου στην Ιρλανδία.

Αλληλεγγύη ή ένα πιστόλι στον κρόταφο

Θοδωρής. Τρία χρόνια άνεργος - ενάμιση χρόνο άστεγος. Άλκης, Δέσποινα, Ηλέκτρα, Αρίστη, Μαρία, Αρετή, Αιμιλία, Βίβιαν, Αντρέας, Βαγγέλης. Μεταπτυχιακοί φοιτητές στην Ελλάδα των 1,35 εκατ. ανέργων. Δύο παράλληλοι κόσμοι που συναντήθηκαν στον ίδιο δρόμο. Της Ελένης Μπέλλου.
«Έξωση» από το πεζοδρόμιο
Τους τελευταίους μήνες ζούσε με τα λιγοστά του υπάρχοντα στη γωνία Ναυαρίνου και Χαριλάου Τρικούπη. Την τελευταία εβδομάδα ο Θοδωρής δεν είναι εκεί. Σύμφωνα με τον ίδιο ο δήμος του κοινοποίησε μια έγγραφη απόφαση με την οποία τον προειδοποιούσε ότι θα έπρεπε να φύγει από το σημείο.
«Η κατάσταση ξεκινάει από τη Δευτέρα 28/01, που ήρθε ένας κύριος από τον δήμο με μια απόφαση και μας την κόλλησε στα μούτρα και μας είπε ότι πρέπει να φύγουμε. Το γιατί είναι… γιατί μολύνουμε ως άνεργοι και άστεγοι το χώρο. Τώρα το που θα πάμε εμείς, σκασίλα τους», μου είχε πει ο Θοδωρής.

Αλλαγή προγράμματος λόγω «λάθους του ΔΝΤ» ζητά η ΔΗΜΑΡ

Την «τροποποίηση και τη συμπλήρωση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής», που έχει συμφωνήσει η χώρα με τους δανειστές της, ζητεί η ΔΗΜΑΡ, λόγω του λάθους του ΔΝΤ στον πολλαπλασιαστή. Μετά την αντιπολίτευση, με την ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ δημιουργεί νέες πιέσεις στην κυβέρνηση, η οποία ήθελε να κλείσει το ζήτημα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvxs.gr, Μαξίμου και Στουρνάρας είχαν ζητήσει από την τρόικα να αποθαρρύνει οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για το θέμα. 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, σε επικοινωνία με το tvxs.gr τόνισε πως η ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι θα ήταν εγκληματικός λάθος να μην αξιοποιηθεί η ομολογία λάθους του ΔΝΤ. 
Στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ αναφέρει πως «η δημόσια παραδοχή από το ΔΝΤ του λάθους στον υπολογισμό των επιπτώσεων από τη μείωση των δημοσίων δαπανών, συνιστά μια ομολογία αστοχίας».

Το ντοκουμέντο της made by Soros σφαγής στην Συρία: “Σφάζαμε οικογένειες και λέγαμε πως το έκανε ο στρατός!”


Συρία. Αλήθεια vs Προπαγάνδα Νέας Παγκόσμιας Τάξης