Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Αποχώρησαν από τη βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ πό την κοινοβουλευτική επιτροπή στην οποία συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με το οποίο εισάγεται στην ελληνική έννομη τάξη κοινοτική οδηγία για τη ρύθμιση θεμάτων της ΕΛΤΕ και αναμόρφωση του Οργανισμού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και το e-mail του υπουργού Οικονομικών για όσους αναμεταδίδουν το σήμα της, όπως είπε ο βουλευτής Ευκλείδης Τσακαλώτος.- See more at: http://left.gr/news/apohorisan-apo-ti-voyli-oi-voyleytes-toy-syriza-ekm#sthash.BDscGpuH.dpuf

«ΟΧΙ» ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Την αντίθεσή του στη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ και τον τρόπο με τον οποίο ελήφθη η σχετική απόφαση εκφράζει με ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.
«Είναι αδιανόητο σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα να μην λειτουργεί δημόσια Ραδιοτηλεόραση, που να προασπίζεται την πλουραλιστική ενημέρωση, την πολύπλευρη πληροφόρηση, την ανάδειξη του Πολιτισμού της, τη γλώσσα της, την ανάπτυξη της Περιφέρειας και την επαφή με την απανταχού ομογένεια», υπογραμμίζεται στο ψήφισμα.
«Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η ΕΡΤ έχει ανάγκη ριζικής μεταρρύθμισης, ιδίως στην κατεύθυνση της ανεξαρτησίας της από την εκάστοτε κυβέρνηση. Ωστόσο, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις δεν γίνονται με αιφνιδιασμούς και λουκέτα. Αντίθετα, γίνονται μετά από σχεδιασμό, διεξοδικό διάλογο με όλους τους ενδιαφερόμενους και τη δημιουργία μεγάλων κοινωνικών και πολιτικών συναινέσεων και συμμαχιών» αναφέρεται στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας το οποίο καλεί τα πολιτικά κόμματα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, να βρουν ένα κοινό τόπο ώστε και η ΕΡΤ να επαναλειτουργήσει ήδη από σήμερα, και «ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της να αρχίσει αμέσως, στη μεταρρυθμιστική λογική που υποδείξαμε πιο πάνω, με τη συμμετοχή και των εργαζομένων».

πηγή: tovima.gr

ΤΣΙΠΡΑΣ: «Η ΕΡΤ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»


Σε ομιλία του στο Βόλο, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για το θέμα της ΕΡΤ, ανέφερε: «Μέσα σε λίγα 24ωρα έχουμε ένα τσουνάμι αλληλεγγύης στην ΕΡΤ.

»Πρέπει να σκεφτούμε πιο θα είναι το επόμενο βήμα της κυβέρνησης. Σήμερα είχαμε μία συγκλονιστική συγκέντρωση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
»Αυτό το ιδεοληπτικό επιτελείο των ακροδεξιών συμβούλων του κ. Σαμαρά έβλεπε ότι ξεφεύγει η κατάσταση διότι το σήμα της ΕΡΤ πάει σε κάθε σπίτι μέσα από το Διαδίκτυο.
»Δεν είμαστε στην εποχή που κάποιοι μπορούσαν να κόβουν την εικόνα. Είναι εκατοντάδες τα sites που μεταδίδουν την εικόνα της ΕΡΤ. Έβαλαν τον «συνταγματάρχη» Στουρνάρα να στείλει επιστολή σε όλους τους σταθμούς απειλώντας ότι αν δεν διακόψουν την εκπομπή, θα κλείσουν.
»Άραγε από ποια σκοτεινή εποχή είναι βγαλμένες αυτές οι αποφάσεις; Θα προτείναμε στον κ. Στουρνάρα να στείλει αυτήν την επιστολή και στην ΕΒU.

ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ


Θέμα αλλαγής του προσώπου του Πρωθυπουργού έθεσαν αρκετά στελέχη της ΔΗΜΑΡ στις ομιλίες του στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.

Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είπε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε ότι ίσως ο Φώτης Κουβέλης να πρέπει να θέσει στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών το θέμα αντικατάστασης του Πρωθυπουργού με κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής, εξηγώντας ότι πλέον ένα τέτοιο αίτημα έχει βάση μετά τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού, αφού, όπως φερεται να είπε, άλλα συμφωνούνται και άλλα στο τέλος δρομολογεί το Μέγαρο Μαξίμου.
Στην τοποθέτησή του, συμφώνησαν μέσα από τις ομιλίες του πολλά από τα 30 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και της ΚΟ. Σημειώνεται πάντως ότι η σχετική εισήγηση του κ. Κουβέλη ελήφθησαν ομόφωνα.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης πήραν το λόγο όλα τα στελέχη της ηγεσίας του κόμματος και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και συζήτησαν εκτενώς όλες τις πολιτικές παραμέτρους και τα πολιτικά σενάρια που ενδέχεται να προκύψουν και τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η ΔΗΜΑΡ.

Ο χρόνος ποτέ δεν συγχωρεί !!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΤΕ


Η γυναίκα μου μού πρότεινε να βγω με άλλη γυναίκα.
‘Γνωρίζεις πολύ καλά πως την αγαπάς’ μου είπε μια μέρα ξαφνιάζοντάς με.‘Η ζωή είναι πολύ σύντομη, αφιέρωσέ της χρόνο.’‘Μα εγώ ΕΣΕΝΑ αγαπώ’ της είπα έντονα.‘Το ξέρω. Εξίσου όμως αγαπάς κι εκείνη.’Η άλλη γυναίκα, την οποία η γυναίκα μου ήθελε να επισκεφθώ, ήταν η μητέρα μου, χήρα εδώ και χρόνια. Όμως οι απαιτήσεις της δουλειάς και των παιδιών με ανάγκαζαν να την επισκέπτομαι αραιά και που.’

Εκείνο το βράδυ της τηλεφώνησα και την προσκάλεσα έξω σε δείπνο και μετά για κινηματογράφο.
‘Τι συμβαίνει; Είσαι καλά;’ με ρώτησε.
Η μητέρα μου είναι από τους ανθρώπους που εκλαμβάνει ένα νυχτερινό τηλεφώνημα ή μια αναπάντεχη πρόσκληση ως αρχή κακών μαντάτων.
‘Νόμιζα πως θα ήταν καλή ιδέα να περνούσαμε λίγο χρόνο μαζί’ της απάντησα. ‘Οι δυο μας μόνοι… Τί λες;’
Σκέφθηκε λιγάκι και απάντησε: ‘Θα το ήθελα πολύ.’
Εκείνη την Παρασκευή, καθώς οδηγούσα μετά το γραφείο για να πάω να την πάρω, αισθανόμουν περίεργα. Ήταν ο εκνευρισμός που προηγείται ενός ραντεβού… Και πώς τα φέρνει η ζωή, όταν έφθασα στο σπίτι της, παρατήρησα πως και η ίδια ήταν φοβερά συγκινημένη!

Έκρηξη Βενιζέλου: Σαμαρά, σου κάναμε την τιμή να γίνεις πρωθυπουργός...‏


Eξαιρετικά σκληρή γλώσσα για τη λειτουργία της κυβέρνησης και προσωπικά για τον πρωθυπουργό χρησιμοποίησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αποκαλύπτοντας τόσο την προσωπική του φόρτιση για το λουκέτο στην ΕΡΤ όσο και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Είναι χαρακτηριστική η αποστροφή του «κάναμε στον Αντώνη Σαμαρά τη μεγάλη τιμή να είναι πρωθυπουργός, αποδεχόμενοι την ευρωπαϊκή πρακτική», όπως και η φράση του «κάνουν τραγικό λάθος όσοι νομίζουν πως το ΠΑΣΟΚ φοβάται τις εκλογές επειδή είναι χαμηλά στις δημοσκοπήσεις».
Στο άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί, πλέον, η εκτίμηση ότι ο Αντώνης Σαμαράς το σπρώχνει σε «αργό θάνατο». Επιβάλλοντας ετσιθελικά την άποψή του σε κάθε θέμα, στο οποίο προκύπτει διαφωνία, το καθιστά εκ των πραγμάτων «ουρά» του και το αποδυναμώνει ως αυτοτελή πολιτική δύναμη. Μήπως, λοιπόν, οι πρόωρες εκλογές είναι προτιμότερη λύση από τον βέβαιο θάνατο στο τέλος της τετραετίας;

Mας τα πρήξατε με την ΕΡΤ


της Αναστασίας Γιάμαλη

Ναι, η ΕΡΤ δεν είναι ακριβώς όπως θα την θέλαμε. Όπως τα θέλουμε δεν είναι ούτε τα ιδιωτικά κανάλια. Συγκεκριμένα το Mega, ο Αντ1, ο Alpha, ο ΣΚΑΙ ή το Star και οι διάφοροι μικροί σταθμοί είναι το αντίθετο από αυτό που θα θέλαμε. Δεν τους κλείνουμε όμως. Α πα πα… Είναι ιδιωτικοί, είναι ανταγωνιστικοί, λειτουργούν με όρους αγοράς, και όταν δεν τα καταφέρνουν, εδώ είναι οι κρατικοί προϋπολογισμοί να δώσουν ένα χεράκι… 92 εκατομμυρίων ευρώ ας πούμε. Για άδειες ούτε λόγος…Είναι λίγο ειρωνεία της τύχης ότι την ώρα που η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ δίνει πανελλαδική άδεια στο «αρτ» του Καρατζαφέρη.

Τι να την κάνουμε την ΕΡΤ όταν υπάρχει η Μεσημεριανή Μελέτη στο κανάλι του πολύ κ. Μαλέλη για να δεις ποιος τα ‘φτιαξε με ποιά, ποιός χώρισε με ποια, πού εμφανίστηκε ποια και αν ήπιε μαρτίνι, απλτίνι ή μαρουλίνι.
Tί να την κάνουμε την ΕΡΤ όταν υπάρχουν ενημερωτικές εκπομπές σαν αυτή του Γιάννη Πρετεντέρη που περνάει γραμμή κυβερνητική καλύτερα και από τον Σίμο; Πού έχει πάντα πρώτο στασίδι τον Ψαριανό και το γιλέκο του;

Τους ενοχλεί η ενημέρωση; Mας ενοχλεί το σκοτάδι, της Ιωάννας Κοντούλη

Το κλείσιμο της ΕΡΤ επιβεβαιώνει θεσμική έκπτωση και καθεστωτική συμπεριφορά.

Το ότι ο τόπος επί δεκαετίες διακυβερνήθηκε άθλια όπως και οι οργανισμοί του το έχουμε καταλάβει και μάλιστα με πολύ οδυνηρό τρόπο. Αυτό όμως δεν μπορεί να αξιοποιείται ως άλλοθι για την διάλυση οποιουδήποτε οργανισμού φέρει δημόσιο χαρακτήρα.
Το κόλπο απαξίωσης και διάλυσης του δημόσιου τομέα σε όλα τα επίπεδα είναι πια γνωστό. Όμως αφήνοντας ανεξέλεγκτα τα πάσης φύσεως ιδιωτικοοιικονομικά συμφέροντα δεν αντιμετωπίζεται η διαπλοκή η αδιαφάνεια και η συναλλαγή αντίθετα δημιουργείται το κατάλληλο πλαίσιο… δεν μας πείθουν ότι θέλουν να σταματήσουν κανένα πάρτυ, το ίδιο κάνουν και στο Κτηματολόγιο το ίδιο και στο Πράσινο Ταμείο.

Σήμα ΕΡΤ & Εθνικός Ύμνος

Πρόταση του ΜΑΖΙ για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου


Κ. Πρόεδρε,

Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ η Δημοτική παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας» ζητά την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου προκειμένου να συζητήσει το θέμα και να τοποθετηθεί σχετικά.
Η πρόταση μας έχει ως εξής:
Το ΔΣ Ζωγράφου καταδικάζει την πραξικοπηματική ενέργεια της Κυβέρνησης, η οποία με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αποφάσισε το «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ, βάζοντας έτσι με πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο “λουκέτο” στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, στην αντικειμενική ενημέρωση και στον πλουραλισμό των ειδήσεων.

Δήλωση του Δημάρχου Ζωγράφου για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης


Η αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης για το βίαιο σφράγισμα της δημόσιας τηλεόρασης, η απόφαση «ξαφνικού θανάτου» για τη διαγραφή του πιο ιστορικού πυλώνα δημόσιας επικοινωνίας και ενημέρωσης, είναι απαράδεκτη, επικίνδυνη και αδιανόητη.

Απαράδεκτη γιατί αντιβαίνει θεμελιώδεις κανόνες δικαίου και θίγει βασικές αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Επικίνδυνη γιατί στερεί την δοκιμαζόμενη πατρίδα και τον ελληνισμό από την εθνική φωνή του πολιτισμού, της ιστορίας και της κληρονομιάς μας.

Αδιανόητη γιατί αφαιρεί από τους πολίτες των παραμεθόριων περιοχών αλλά και τους Έλληνες της διασποράς το δικαίωμα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

12 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας υποστηρίζει ότι 1 στα 6 παιδιά του πλανήτη εργάζεται σε κάποιο περιβάλλον που βλάπτει την ψυχική και σωματική του υγεία.

73.000.000 από τα εργαζόμενα παιδιά είναι ηλικίας κάτω των δέκα ετών

και κάθε χρόνο τουλάχιστον 22.000 από αυτά σκοτώνονται σε εργατικά ατυχήματα.

Περίπου 171.000.000 παιδιά στον πλανήτη εργάζονται σε ορυχεία, λατομεία και άλλους επικίνδυνους χώρους δουλειάς ή με επικίνδυνα υλικά, όπως χημικά, εντομοκτόνα ή βαρύ μηχανικό εξοπλισμό, αναφέρει έκθεση της UNICEF. Περιλαμβάνονται στα κατ’ εκτίμηση 246.000.000 εργαζόμενα παιδιά, κάτω των 18 ετών, τα οποία κανονικά θα έπρεπε να μορφώνονται στις σχολικές αίθουσες.

Στην Ελλάδα

Συγκινητικό Μήνυμα Συμπαράστασης από το Μαπούτο της Μοζαμβίκης για την ΕΡΤ... ένας Ιεράρχης που τιμάει τα ράσα του

 ό,τι καλό έχουμε αποκτήσει στο διάβα της Ιστορίας είναι ζυμωμένο με τον ιδρώτα του αγώνα μας!

Μήνυμα του Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη για την κατάργηση της ΕΡΤ, του «ομφάλιου λώρου με την πατρίδα»
Ευρισκόμενος στο νότιο ημισφαίριο της γης, στη μακρινή για εσάς τους συμπατριώτες Μοζαμβίκη, η αποκλειστική πηγή πληροφόρησης για όσα τεκταίνονται στην πατρίδα και στη γενέτειρα ήταν οι συχνότητες της ΕΡΤ, της ΕΡΑ και οι ανάλογες ιστοσελίδες.

Τώρα, με μια ετσιθελική ενέργεια καταστολής των δημοκρατικών αγαθών, όπως αυτά παρέχονταν στους ανά την οικουμένη συνΈλληνες, στερούμαστε αυτή τη ζωντανή επαφή την Ελλάδα, εμείς τα ξενιτεμένα παιδιά της. Από χθες αισθανόμαστε σαν να μας έκοψαν βίαια τον ομφάλιο λώρο, από τον οποίο τρεφόμασταν.

Anonymous: Ελληνική κυβέρνηση να μας περιμένεις


Προειδοποίηση για συντονισμένες επιθέσεις σε κυβερνητικά sites απευθύνουν οι Anonymous με αφορμή το λουκέτο στην ΕΡΤ και τηναπόλυση περίπου 2.600 εργαζομένων. "Να μας περιμένετε στις 15 Ιουνίου" αναφέρει το σχετικό βίντεο.
Το μήνυμα της πιο γνωστής ομάδας hackers στον κόσμο αναφέρει ότι έμαθαν πως η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να απολύει ανθρώπους που έχουν να συντηρήσουν οικογένειες. "Αυτό είναι απαράδεκτο" τονίζουν.
"Πρέπει να ξέρετε ότι τώρα είστε στο στόχαστρό μας" προσθέτουν και καταλήγουν: "Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Ελληνική κυβέρνηση να μας περιμένεις".
 http://www.nooz.gr





«Η Ελλάδα βυθίζεται στην αναταραχή», γράφει η Le Figaro - Πρώτο θέμα και στη LeMonde «Μαύρο» πρωτοσέλιδο λόγω ΕΡΤ σε Liberation και L'Humanité

 

Συνεχίζει να κάνει το γύρο του κόσμου στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Πρώτο θέμα είναι δε στον σημερινό γαλλικό Τύπο, όπου κορυφαίες εφημερίδες, όπως οι Liberation, LeMonde, L'Humanité και Le Figaro, επέλεξαν αυτή την είδηση ως κεντρική στο πρωτοσέλιδο τους σήμερα, Πέμπτη.
Με τίτλο «Ελλάδα: Ποιος έκλεισε την τηλεόραση» και σε μαύρο φόντο που δείχνει ότι δεν υπάρχει σήμα η γαλλική εφημερίδα προσπαθεί μέσα από πολυσέλιδο ρεπορτάζ να αναλύσει τους λόγους και να αναδείξει τους υπεύθυνους για το κλείσιμο της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης.
Χαρακτηριστικοί είναι δύο μεσότιτλοι μέσα στις σελίδες της, όπου στον ένα διαβάζει κανείς: «Ελλάδα: Τηλεόραση κλειστή, δημόσια κατακραυγή», ενώ στον άλλο ο συντάκτης διερωτάται αν πρόκειται για «μια απόφαση για την ευχαρίστηση της Τρόικας;».

Το ΑΝ του ΒΑΡΝΑΛΗ

Αν περπατάς με την κοιλιά κι ονείρατα δεν κάνεις
κι αν να στοχάζεσαι μπορείς μονάχα το ιντερέσο,
το νικημένο αν παρατάς και πάντα διπλαρώνεις
το νικητή, μα και …τους δυό ξετσίπωτα προδίνεις,
αν ο τι γράφεις κι ο τι λες, το ξαναλέν κ’ οι άλλοι
γι’ αληθινό- να παγιδεύουν τον κουτό κοσμάκη,
αν λόγια κ’ έργα σου καπνόν ο δυνατός αέρας
τα διαβολοσκορπά και συ ξαναμολάς καινούριον.

 Πάλι έκοψε το ψηφιακό σήμα του «902» η DIGEA



Νέα προσπάθεια παρεμπόδισης της αναμετάδοσης του προγράμματος των εργαζομένων της ΕΡΤ από την τηλεόραση του «902» εκδηλώθηκε από την DIGEA, η οποία αργά το βράδυ μετά τις 23.30 μ.μ. έκοψε το ψηφιακό σήμα του «902».



EΠΙΘΕΣΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ


“Ο κ. Σαμαράς αναλαμβάνει ιστορικές ευθύνες και σε μία κρίσιμη συγκυρία οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνο δρόμο – πολιτειακά, θεσμικά, πολιτικά και κοινωνικά”, αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή του ο Γ. Ραγκούσης για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Όταν τα δύο κόμματα ( ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ ) που παρέχουν στον κ.Σαμαρά την πλειοψηφία στη Βουλή του ανακοινώνουν επίσημα ότι διαφωνούν με αυτό που πάει να πράξει τότε δεν έχει δικαίωμα να εφαρμόσει μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου που πρέπει να εισαχθεί για κύρωση στη Βουλή. Αυτό είναι εκτροπή.
Καθιερώνει ένα απολύτως επικίνδυνο προηγούμενο για τη Δημοκρατία.
Φανταστείτε αύριο μια άλλη κυβερνητική σύνθεση που το σχετικά πρώτο κόμμα θα εφαρμόζει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για τις οποίες εκ των προτέρων θα έχουν οι κυβερνητικοί του εταίροι δηλώσει ότι διαφωνούν..
Ο κ. Σαμαράς αναλαμβάνει ιστορικές ευθύνες και σε μία κρίσιμη συγκυρία οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνο δρόμο – πολιτειακά, θεσμικά, πολιτικά και κοινωνικά”.

Ζητά την παραίτηση του !! Επίθεση Καρχιμάκη σε Σαμαρά


Για την ΕΡΤ
Η κατάσταση δεν πάει άλλο υπάρχει ανάγκη να συγκρουστούμε να σχηματίσουμε προοδευτική πλειοψηφία για να κλείσει οριστικά αυτός ο κύκλος της κρίσης και να αλλάξουμε πολιτική.
Ο Σαμαράς δεν μπορεί να είναι άλλο Πρωθυπουργός υπονομεύει και τη χώρα και τους ανθρώπους και ειδικά τα θύματα της κρίσης.
Τολμά να μιλά για διασπάθιση στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος .…βγάλτε αν τολμάτε τα συγκριτικά οικονομικά στοιχεία
της εξαετίας 2004 -2009 με 2009 -2012 και μετά να κρυφτείτε φαύλοι και υποκριτές …αμετανόητοι υπονομευτές ,εκπρόσωποι των συμφερόντων της παράδοσης της δημόσιας τηλεόρασης στα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης ,υπάλληλοι της διαπλοκής …εκτελεστές και μαζικοί δολοφόνοι των εργαζομένων….