Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Κόλλιας Θοδωρής:ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με το συνδυασμό"ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ-Αγαπώ Ζωγράφου"

Επειδή τον γνωρίσαμε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, όπου σαν συνεργάτης του Φούρα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.  
Βιογραφικό Σημείωμα.
Γεννήθηκε στην Δάφνη Καλαβρύτων του Ν. Αχαΐας στις 26-07-1965, είναι παντρεμένος με την Φωτεινη Πουλακη και έχουν μια κόρη 8 χρόνων. Μένει στο Δήμο Ζωγράφου (Α.Ιλίσια ) με την οικογένειά του.

Απόφοιτος Λυκείου. Από τα μαθητικά του χρόνια συμμετείχε στα 5μελή και 15μελή συμβούλια του σχολείου του καθώς και σε φορείς κοινωνικού προβληματισμού και Συλλόγους.

Υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών - Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με αρμοδιότητα τον έλεγχο των επιχορηγήσεων προς τις δημοτικές επιχειρήσεις όλης της χώρας, άμεσος συνεργάτης της Διεύθυνσης Οικονομικών Ο.Τ.Α. του ΥΠ.ΕΣ.Α.κ Η.Δ.

Ειδικός συνεργάτης διοικητικής και αθλητικής υποστήριξης με αρμοδιότητα τις αθλητικές ομοσπονδίες του Υφ. Ανδρέα Φούρα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού 1996-2000.
Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και συνόδους της ΔΟΕ της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σόφτμπολ.


Παρών στις 5-9-97 στην Λοζάνη όταν η χώρα μας ανέλαβε να διοργανώσει τους Ο.Α. Του 2004.

Πρόεδρος του ΝΑΟΔ ,έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία με τη συνδρομή του Δ.Σ. 3 πανελλήνια διασυλλογικά πρωταθλήματα ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ Σλάλομ.

Διευθυντής τεχνολογικών μέσων και υπεύθυνος 30 περίπου εκδηλώσεων για την παρουσίαση του φακέλου υποψηφιότητας, στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων (ΠΑΤΡΑ 2009) το 2005 σε Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές (NOC s ) και Διεθνείς Ομοσπονδίες (Ifs).

Μέλος του ΔΣ της ΕΦΟΣ υπεύθυνος για την Εθνική Ομάδα πριν τους ΟΑ του 2004 (7η Ολυμπιακή θέση για την εθνική μας) και πρόεδρος της ΕΦΟΣ συντελώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου από την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2005 στην Πράγα με την ιδιότητα του προέδρου της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Σόφτμπολ και κατά την διάρκεια της θητείας μου, διοργάνωσε με την συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Σχολές Προπονητών, Σχολές Διαιτητών και SCORE KEEPERS (Γραμματείας) καθώς και πανελλήνιες διοργανώσεις στις κατηγορίες Γυναικών, Ανδρών κορασίδων και νεανίδων .
Παράλληλα τα αντίστοιχα εθνικά συγκροτήματα συμμετείχε στις διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σόφτμπολ.
Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010, με το συνδυασμό του Κώστα Καλλίρη, κατά τη διάρκεια της θητείας του, του ανατέθηκαν καθήκοντα εντεταλμένου συμβούλου του κοιμητηρίου  και προέδρου του ΝΠΔΔ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου