Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ "Η ΤΣΟΥΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ" ΟΤΙ "ΣΩΘΗΚΑΜΕ";

Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Την Κυριακή διέπραξαν ακριβώς αυτό: Ψήφισαν ένα ακόμα Μνημόνιο! Ίσως το πιο βάρβαρο, το πιο κανιβαλικό, το πιο τερατώδες απ’ όσα έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα.
Αν το εφαρμόσουν δεν θα αφήσουν όρθιο τίποτα: Από μισθούς και εργασιακά δικαιώματα μέχρι Ασφαλιστικά Ταμεία και συντάξεις. Έβαλαν στο στόχαστρο μέχρι και τις… μανάδες καταργώντας ακόμα κι αυτό το επίδομα μητρότητας!
Δεν υπάρχει κοινωνική κατηγορία, δεν υπάρχει επαγγελματικός κλάδος, από εργάτες μέχρι κτηνοτρόφους κι από φαρμακοποιούς μέχρι περιπτεράδες (!), που να μην τους εξοντώνουν για τα συμφέροντα μια χούφτας μονοπωλίων.
Μόνο σε μια κοινωνική κατηγορία υπήρξαν γαλαντόμοι: Στους… τραπεζίτες! Αφού φόρτωσαν στις πλάτες του ελληνικού λαού τα βάρη των εκατοντάδων δισεκατομμυρίων των τραπεζιτών, τώρα κατασκεύασαν το νομικό πλαίσιο για την επιστροφή των τραπεζών στους τραπεζίτες μπιρ – παρά!

Θ. Πάγκαλος: «Στις ευρωεκλογές, έτσι μου 'ρχεται να ψηφίσω Σαμαρά»

Δυστυχία μου τι ψήφιζα τοσα χρόνια!!!!
«ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»

«Είναι εντελώς απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Παπανδρέου. Έχει ήδη πολύ μεγάλο πρόβλημα συμμετοχής στην πολιτική ζωή με όσα έχουν γίνει στο παρελθόν και τώρα έκανε μεγάλη ζημιά στον εαυτό του. Αυτοχειριάζεται...» δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» για την αρνητική ψήφο του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Πάγκαλος επέκρινε και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη δήλωσή του ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ.

«Αυτό που είπε ο κ. Βενιζέλος ήταν η χυδαιότητα που μπορούσε να παραλείψει, διότι όταν μιλάει για εκκρεμότητες, το μυαλό όλων πηγαίνει σε οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν έπρεπε... Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει ασκήσει εξουσία και να μην έχει εκκρεμότητες» είπε ο κ. Πάγκαλος.