Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Σενάρια για διαρροές από συνομιλίες της Λέσχης Bilderberg για πολέμους και επιδημίες

Ούτως ή άλλως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι ετήσιες συνεδριάσεις της περιβάλλονται από μυστικοπάθεια και θεωρίες συνωμοσίας.

Το ενδεχόμενο λοιπόν διαρροής συνομιλιών σπέρνει φρενίτιδα ανά τον πλανήτη και ρίχνει νερό στο μύλο της συνωμοσιολογίας ιδίως όταν αυτές οι “συνομιλίες” φέρονται να κάνουν λόγο για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω πολέμων και επιδημιών!
To Disclose tv κάνει λόγο για μια άκρως απόρρητη και αποκλειστική διαρροή, που 
δημοσιεύθηκε αρχικά από Le Matin Contrarien αλλά έχει πλέον μεταφραστεί από τα γαλλικά.

Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας προφανώς και δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν και να διασταυρωθούν άρα εναπόκειται στην κρίση του καθενός αν θα τα πιστέψει ή θα τα απορρίψει.
Πάντως μια από τις φράσεις που φέρεται να ειπώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ ήταν η εξής:
«Όλοι έχουμε μια οξεία συνείδηση ​​του γεγονότος ότι ο πλανήτης μας και το περιβάλλον δεν μπορεί να υποστηρίξει, προφανώς, την αιώνια ζωή των δεκάδων δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θα καταναλώνουν κατά τον ίδιο τρόπο όπως και σήμερα».

ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ PODEMOS ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Το νέο ισπανικό αριστερό κόμμα Podemos θα μπορούσε να έρθει στην τρίτη θέση στις βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη και η οποία επιβεβαιώνει το κύμα δημοτικότητας του κόμματος αυτού που έχει κλονίσει το δικομματικό σύστημα της Ισπανίας.

Οι Ισπανοί έχουν απογοητευτεί από το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα (PP) και τους Σοσιαλιστές (PSOE) έπειτα από μια σειρά σκανδάλων και έξι χρόνια οικονομικής ύφεσης. Τα δύο αυτά κόμματα κυριαρχούν στην ισπανική πολιτική σκηνή μετά την επιστροφή της δημοκρατίας στη χώρα στα τέλη τη δεκαετίας του 1970.
Το Ποδέμος (Μπορούμε), που ιδρύθηκε από τον πανεπιστημιακό Πάμπλο Ιγκλέσιας τον Ιανουάριο, ήταν το πιο δημοφιλές κόμμα, σύμφωνα με την έρευνα του Κέντρου Κοινωνιολογικών Ερευνών (CIS) με το 17,6% των ερωτηθέντων να λέει ότι θα το ψηφίσει, έναντι 14,3% που ήταν το ίδιο για τους Σοσιαλιστές και 11,7% για το Λαϊκό Κόμμα.