Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Χιλιάδες Ρώσοι κατέλαβαν το Ντονέτσκ της Ουκρανίας!



Τους την έφερε μια χαρά ο Πούτιν. Η Ρωσία δεν  χρειάζεται να εισβάλει στην Ουκρανία, ο ρωσικός πληθυσμός της Ουκρανίας αρκούσε να ξεσηκωθεί για να τελειώσει η πλάκα με τους ναζί του Κιέβου.
Ο πρόεδρος Ομπάμα μάλλον πρέπει να απολύσει τους συμβούλους του, ποτέ άλλοτε ο Λευκός Οίκος δεν τα πήγαινε τόσο χάλια γεωπολιτικά.
Και η Άνγκελα Μέρκελ; Τι κάνει αυτή η ψυχή; Μούγκα;
Η εικόνα είναι από την πόλη Ντονέτσκ, όπου οι χιλιάδες Ρώσοι πολίτες έδιωξαν τον Ουκρανό κυβερνήτη και προχώρησαν σε καταλήψεις κυβερνητικών κτιρίων.
Η Ουκρανία φλέγεται και η Δύση μάλλον πρέπει να σκεφθεί σοβαρά εάν σκοπεύει να αφήσει τους αλλοπρόσαλλους Γερμανούς και τους άλλους μανιακούς του Βορά να της κάνουν κουμάντο.

Προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ ο υπεύθυνος οικονομικών της ΝΟΔΕ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας!

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έτοιμος να αποδεχθεί την διαφορετική κουλτούρα που θα συναντήσει στην αριστερά αλλά σίγουρα θα βρει εκεί τον πραγματικό πατριωτισμό και όχι την πατριδοκαπηλία της δεξιάς παράταξης

Ο υπεύθυνος Οικονομικών της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ Μπάμπης Τσιαπάλας σε επιστολή του στην «Ε» σημειώνει τα εξής:

«Μετά από αρκετά χρόνια στήριξης και παρουσίας μου στη δεξιά παράταξη της ΝΔ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από αυτή, εφόσον ούτε τα πρόσωπα αλλά πολύ περισσότερο οι αντιλαϊκές πολιτικές της δεν αρμόζουν στο προσωπικό μου όραμα για τον τόπο μας.

Δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ τον χλευασμό της κοινής γνώμης για την παράταξη που στήριξα από τα 15 μου χρόνια και δεν είμαι ο μοναδικός από τη ΝΔ που τα ακούω καθημερινά. Είμαι όμως από τους μοναδικούς, που δεν θα προσκυνήσω το σιωνισμό αλλά ούτε και τη στεγνή προπαγάνδα προς οποιαδήποτε πολιτική δύναμη του τόπου προσπαθεί να σταματήσει την πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων.

Ιωάννα Γαϊτάνη: για τη νεολαία και το Ν. Ρωμανό

Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε την Doaa Al Zamel από τη Συρία

Το ετήσιο Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών άνευ προκηρύξεως δόθηκε στη 19χρονη Doaa Al Zamel από τη Συρία, η οποία διέσωσε βρέφος από τη θάλασσα μετά από ναυάγιο νοτιοδυτικά της Κρήτης. Οι γονείς δύο βρεφών τα εμπιστεύτηκαν στη Ντοά καθώς οι ίδιοι προσπαθούσαν να σώσουν τα άλλα τους παιδιά και η νεαρή κοπέλα κατάφερε και έσωσε ένα εξ” αυτών κολυμπώντας δίπλα του για τρείς ημέρες.
 Read more: http://www.haniotika-nea.gr
Διαβάστε περισσότερα: http://www.kar.org.gr/