Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις .... αλλά μπορεί και να μην τελείωσαν

Ξεκαθάρισε η κατάσταση στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους εταίρους, και αυτό σκόρπισε χαρά στους πολίτες, αφού μπήκε επιτέλους τέλος στην ακατάσχετη φημολογία και το όργιο των εκατέρωθεν δηλώσεων.

Είναι οριστικό πια ότι θα υπάρξει συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται να μην υπάρξει συμφωνία.

Κυβέρνηση και εταίροι έφτασαν σε έναν έντιμο συμβιβασμό αλλά μπορεί και να μην έφτασαν πουθενά.

Είναι σίγουρο πια ότι θα υπάρξει νέο Μνημόνιο αλλά μπορεί και να μην υπάρξει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πει ποτέ ότι θα καταργήσει τα μνημόνια αλλά μπορεί και να το είχε πει.
Οι κόκκινες γραμμές μένουν αλλά μπορεί και να φύγουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κωλοτούμπα αλλά μπορεί να κάνει και κωλοτούμπες.

Π.Καμμένος: Αυτή η κυβέρνηση δε θα υπογράψει μνημόνια

Τη διαβεβαίωση ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο» έδωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας,Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real FM 97,8.
«Σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο. Αυτό σας το λέω εκ μέρους του συνόλου της κυβερνήσεως» τόνισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
«Όπως και σας διαβεβαιώνω ότι η κυβέρνηση αυτή έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου, αν υπάρχει καλή θέληση και από τη μεριά της Ευρώπης, να υπάρξει συμφωνία. Έχουμε καταθέσει σε όλους τους τομείς –στο εργασιακό, στο ασφαλιστικό, στη φορολογία, στην ανάπτυξη, στην ενέργεια, στις ιδιωτικοποιήσεις- συγκεκριμένες προτάσεις που αν υπάρχει καλή θέληση απ’ τη μεριά της Ευρώπης θα τις δεχτούν. Από εκεί και πέρα, εάν νομίζουν ότι θα εξευτελίσουν –όχι την κυβέρνηση, αλλά- τον ελληνικό λαό, κάνουν λάθος. Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα γονατίσει και θα πάει σε εκλογές» ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος

Η Ελεύθερη ΕΡΤ δακρύζει για την προδοσία

Μετά την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ και του διορισμού του Λάμπη Ταγματάρχη ως Διευθύνοντος Συμβούλου, η αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ3 ετοίμασε ειδική ενότητα στο Δελτίο Ειδήσεων. Μεταξύ άλλων αναδεικνύονται οι πρακτικές που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση και η αναντιστοιχία της σημερινής πολιτικής σε σχέση με τις δηλώσεις Τσίπρα, πριν από τις εκλογές. Στο τέλος του βίντεο η παρουσιάστρια δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την εξέλιξη που δρομολογήθηκε, ενάντια σε όλες τις αποφάσεις των εργαζομένων και χωρίς κανέναν διάλογο μαζί τους. Προβάλλεται επίσης απόσπασμα συνέντευξης του Γ. Πλειού, αλλά και μέρος της Συνέντευξης Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

http://info-war.gr