Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Επιθετικοί άνθρωποι κατασπαράσουν ζώα και ανθρώπους.

Πυροβόλισαν το ζώο δύο φορές

Μετά το χθεσινό φιάσκο που είδαμε όλοι για ακόμα μία φορά στα κεντρικά δελτία ειδήσεων μεγάλων καναλιών, οφείλουμε να λάβουμε θέση προς αποκατάσταση της αλήθειας σε ότι αφορά το δάγκωμα των 5-7-9-15 (όσους θέλει ο κάθε δημοσιογράφος) ανθρώπων από “μανιασμένο” pitbull στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.
Από τα αποσπάσματα του βίντεο που επέλεξαν να “παίξουν” τα μεγάλα κανάλια, αυτό που μπορεί να διαπιστώσει ο κάθε υγιής νους που δεν επηρεάζεται από τον ομιλητή είναι ότι βλέπει ανθρώπους να χτυπάνε με μανία ένα ζώο το οποίο σαφώς και υπερασπίζεται εαυτόν. Το ίδιο θα έκανε και ένας άνθρωπος αν κάποιος τον χτυπούσε.

Οι δε μάρτυρες οι οποίοι για κάποιο λόγο “κόπηκαν” – σύμφωνα με πληροφοριες – είναι αυτοί που δηλώνουν ότι το ζώο εγκαταλείφθηκε την ίδια μέρα στην περιοχή και παρόλο το στρες του, στην αρχή έπαιζε με πολλούς από τους παρευρισκομένους στον χώρο.

Τι μεσολάβησε και το ζώο άρχισε να αμύνεται ενώ μέχρι λίγη ώρα πριν έπαιζε με τους πελάτες και το προσωπικό του βενζινάδικου; – θα ρώταγε ένας υγιής νους.

Είναι αυτό το κάτι, που σίγουρα δεν θα δείτε σε κανένα μεγάλο κανάλι, που δεν θα βγάλει ποτέ στην δημοσιότητα το βίντεο αμοντάριστο.

Οι χορτάτοι της… Ζιμπάμπουε

Του ΝίκουΜπογιόπουλου

Οι μεν, οι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος που οδήγησε τον ελληνικό λαό στα Τάρταρα της χρεοκοπίας, διατείνονται ότι αν δεν συνεχίσουμε να πληρώνουμε το ΔΝΤ και τα κάθε λογής αρπακτικά των «αγορών», τότε – όπως είπε η κυρία Μιράντα Ξαφά - θα γίνουμε «Ζιμπάμπουε»…
Οι δε, της κυβέρνησης, διατείνονται ότι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς» αναζητώντας έναν «έντιμο συμβιβασμό», όπου σαν «έντιμη» ορίζεται μια συμφωνία βάσει της οποίας θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε το ΔΝΤ και τα ίδια αρπακτικά…
Γιατί, όμως, «πρέπει» να πληρώνουμε; Ποιους «πρέπει» να πληρώνουμε; Μέχρι πότε και πόσα «πρέπει» να πληρώσουμε;
Ως προς το τελευταίο, το μέχρι πότε και πόσα πρέπει να τους πληρώνουμε, τα τελευταία στοιχεία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους είναι αποκαλυπτικά: Η αποπληρωμή του ελληνικού δημόσιου χρέους που ξεπερνά τα 312,5 δισ. ευρώ, με τα έως σήμερα δεδομένα, χωρίς δηλαδή να υπολογίζεται ένας νέος δανεισμός ή κάποια νέου τύπου «αναδιάρθρωση», εκτείνεται μέχρι το 2057!
Ούτε λίγο ούτε πολύ, δηλαδή, η Ελλάδα έχει υποθηκευτεί για τα επόμενα 40 και πλέον χρόνια. Σύμφωνα με τα στοιχεία:

Από τώρα και μέχρι το τέλος του 2015 η Ελλάδα καλείται να πληρώσει σε τόκους και χρεολύσια το τρομακτικό ποσό των 16,2 δισ. ευρώ. 
Μέχρι το 2020 το ποσό φτάνει τα 56,383 δισ. ευρώ.
Και το διάστημα από το 2021 μέχρι το 2030 τα ποσό εκτινάσσεται στα 75 δισ. ευρώ!
Συμπέρασμα πρώτο, λοιπόν: Μόνο όποιος αντιμετωπίζει τους Έλληνες σαν «ιθαγενείς» μπορεί να τους απειλεί κάνοντας αναγωγές στη Ζιμπάμπουε. Και μάλιστα τη στιγμή που ο δρόμος που τους προτείνει ένα πράγμα εγγυάται: Ότι το μαύρο παρόν οδηγεί κατευθείαν στο πιο μαύρο, στο κατάμαυρο μέλλον, ένα μέλλον που η μαυρίλα του εκτείνεται πέραν ακόμα και του δεύτερου μισού του 21ου αιώνα!

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω! Το Κίνημα απέτρεψε ακόμη 4 πλειστηριασμούς στο Ίλιον. Άφαντα τα τρομοκρατημένα κοράκια

Όπως όλες τις Τετάρτες εδώ και πολλούς μήνες, το Κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς στο οποίο πρωτοστατεί και το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, έδωσε ένα καλό αγωνιστικό μάθημα στα απανταχού κοράκια και στους τραπεζίτες του έρημου τούτου τόπου.

Με τη μαζική παρουσία των αγωνιστών στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, αποτράπηκαν οι 4 προγραμματισμένοι για σήμερα Τετάρτη 27-5-15.

Αξιοσημείωτο γεγονός ότι τα κοράκια και οι εκπρόσωποι των τραπεζών ούτε καν φάνηκαν.

Πρέπει να αναφέρουμε, ότι η στάση των συμβολαιογράφων αλλά και των σύγχρονων δοσιλόγων τοκογλύφων, άλλαξε άρδην μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε το Κίνημα, καταγγέλλοντας στην αστυνομία συμβολαιογράφο η οποία παρατύπως πραγματοποίησε πλειστηριασμό χωρίς να πληρείται καμία από τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Έπειτα από μια πολύωρη διαδικασία στο αστυνομικό τμήμα Ιλίου η συμβολαιογράφος αφέθηκε ελεύθερη και ο Εισαγγελέας ανέλαβε την υπόθεση. Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι την τελική νίκη, τον έντιμο αγώνα μας, για τα δίκια της κοινωνίας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη σημερινή δράση

Στοχος των ''εταίρων''η πλήρης υποταγη - Ρήξη τώρα αλλά με προετοιμασία και καλά ενημερωμένο λαό

 Στάθης Κουβελάκης

Εδώ που φτάσαμε είναι προφανές ότι η όποια συμφωνία θα σημαίνει τρίτο επώδυνο για την κοινωνία μνημόνιο και πλήρης ακύρωση της πολιτικής ισχύος της κυβέρνησης και της λαϊκής εντολής που πήρε στις 25 Ιανουαρίου για ακύρωση μηνυμένων και λιτότητας μέσα στη Ευρωζώνη. 

Είναι προφανές πλέον ότι αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει, οι εταίροι και δανειστές δεν ενδιαφέρονται καν για ένα έντιμο συμβιβασμό και μας οδηγούν σε πλήρη υποταγή όπως κι αν ονομάσουμε τη νέα συμφωνία. Αυτά είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 9.84 και τον Γιώργο Σαχίνη ο καθηγητής στο kings College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Κουβελάκης.

Η λύση είναι στάση πληρωμών προς τους δανειστές και ρήξη αλλά με προετοιμασία και καλά ενημερωμένο λαό. Όπως είπε μας πιέζουν μέχρι τέλη Ιουνίου για συμφωνία που θα είναι νέο μνημόνιο γιατί ξέρουν ότι στάση πληρωμών στο ΔΝΤ από πλευράς μας τεχνικά θα είναι πιο δύσκολη για την Ελλάδα αφού το ΔΝΤ έχει νομικές πρόνοιες δέσμευσης μας για να πάρει τη δόση σε αντίθεση με την Ευρωζώνη που τυχόν στάση στις δόσεις της Ιούλιο και Αύγουστο δεν έχει τις ίδιες πρόνοιες να μας τα αποσπάσει. 

Ας μην ξεχνάμε ότι τώρα ο Αλέξης είναι σύμβολο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και έτσι θα πορευτεί

Πολλοί προσπερνάνε το γεγονός ότι ο Τσίπρας κατέβηκε πρόσφατα ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.Αυτό το κείμενο του Τ.Παππά μας το υπενθυμίζει.

Γράφει ο Τάσος Παππάς στην Εφημερίδα των Συντακτών

Ενας από τους λόγους, ίσως ο κυριότερος, που ο Αλ. Τσίπρας τα έχει στυλώσει στο εργασιακό και το ασφαλιστικό (αυτός εκφράζει τη σκληρή γραμμή, παρά τα όσα περί του αντιθέτου υποστηρίζουν διάφοροι εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ και με αυτή την εκτίμηση τον καλούν να εξορίσει τις αιρετικές φωνές) είναι η πεποίθησή του ότι η έκβαση της διαπραγμάτευσης δεν θα καθορίσει μόνο τη σχέση της Ελλάδας με την ευρωζώνη, αλλά θα επηρεάσει και την πορεία της ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός έχει συνειδητοποιήσει ότι αυτό που θέλουν οι «σύμμαχοι» δεν είναι η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, αλλά η έξοδος του ΣΥΡΙΖΑ από το ριζοσπαστικό πρόγραμμά του.

Θα προτιμούσαν αυτό να γίνει με τη συναίνεση της ηγεσίας του, αλλά δεν θα διστάσουν να μετέλθουν και αντιδημοκρατικά μέσα για να το πετύχουν.

Ετσι λοιπόν πιστεύει ότι μια ήττα της κυβέρνησής του θα προκαλέσει απογοήτευση στα κόμματα, στα κινήματα και στους πολίτες που μάχονται εναντίον της λιτότητας στην Ευρώπη: «Αν συνθηκολογήσει η ελληνική κυβέρνηση ή αν κάνει πολλές υποχωρήσεις, τότε η Ευρώπη (σ.σ. οι διευθύνουσες ομάδες) θα έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει άλλη εφικτή λύση. Για εμάς αυτό θα είναι καταστροφικό» (Οκτάβιο Τεξέιρα, στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Πορτογαλίας από τη «Monde Diplomatique» στην «Αυγή της Κυριακής» 24-5-2015).