Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ευρώπη! Μπορείς! Να πα να διαλυθείς..

Όποιος δεν βλέπει ότι η λεγόμενη Ευρωπαϊκή ''Ένωση'' έχει κάνει ήδη τον μισό δρόμο για να μετατραπεί σε μία θεσμοθετημένη δικτατορία του πλούτου (χωρών και λαών) εις βάρος της φτώχιας, μέσα στην ίδια την Ευρώπη,

..είναι τυφλός, και να πάει να κοιταχτεί!

Η Γερμανία απροκάλυπτα πιά και με πρόθυμο τζουτζέ ποιόν άλλον από την Γαλλία, την αιώνια κάποτε αντίπαλό της και τώρα οδαλίσκη της,
..απαιτεί όλο και μεγαλύτερο ''πολιτικό συντονισμό'' των κρατών-μελών, πράγμα που σημαίνει σε κατανοητά ελληνικά, περισσότερο έως καιολοκληρωτικό έλεγχο των κυβερνήσεων,
..και μεταφορά εξ ολοκλήρου του κέντρου λήψης αποφάσεων στο Eurogroup, αποφάσεων προειλημμένων όμως στο Βερολίνο και επικυρωμένων για τα μάτια του κόσμου και από το Παρίσι.

Οι αποφάσεις αυτές που θα λαμβάνονται στο όνομα της δημοκρατίας, και για το ''καλό των λαών'', θα ολοκληρώσουν την μετατροπή της ''Ένωσης'' σε ένα ναζιστικό υπερκράτος.

Ο ΝΕΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ! Βερολίνο-Παρίσι. Ναζισμός-Μερκελισμός. Δυό βήματα δρόμος!

Επιζητούν τη ρήξη


Η πεντασέλιδη πρόταση των «θεσμών» που δόθηκε πριν από λίγο (περίπου στις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης) στον Αλέξη Τσίπρα είναι εν γνώσει τους κατασκευασμένη έτσι ώστε να απορριφθεί από την ελληνική κυβέρνηση, τη Βουλή και το μεγαλύτερο μέρος της καθημαγμένης ελληνικής κοινωνίας.
Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς αυτό που λέγαμε (και φοβόμαστε ταυτόχρονα) πολλοί, ότι δηλαδή, οι τρόικες εσωτερικού και εξωτερικού ποτέ δεν ήθελαν να τροποποιήσουν την πολιτική της μονόπλευρης λιτότητας. Επιθυμούν δογματικά και με κάθε πρόσφορο θεμιτό και αθέμιτο μέσο να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ., να διορίσουν το δικό τους πολιτικό προσωπικό με ενός είδους πραξικόπημα ώστε να διευθύνουν εκείνοι τη χώρα που οι ίδιοι καταχρέωσαν και επί πέντε χρόνια τη «σώνουν» με 30% ανεργία, 40% φτώχεια, 45% παραοικονομία και το δημόσιο χρέος στο 180% επί του μειωμένου κατά 25% ΑΕΠ.
Μας οδηγούν σε ρήξη συνειδητά και παραδειγματικά, με όπλο τα άδεια κρατικά ταμεία και σταθερό το εγκληματικό φόντο τη φυγή των καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες που εκείνοι προκαλούν.
Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να διακόψει τις συνομιλίες και να απευθυνθεί με απόλυτη ειλικρίνεια και όλα τα επιχειρήματά του στους λαούς της Ευρώπης αποκαλύπτοντας τα πάντα για τον κυνισμό και τη βαρβαρότητα των δήθεν εταίρων μας και της δικτατορίας των αγορών.
http://www.efsyn.gr/arthro/epizitoyn-ti-rixi

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ: ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Κράτα γερά Μπάμπη να σώσουμε τις Τράπεζες


Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάλυση του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΙ ο οποίος εύχεται το ΔΝΤ να κρατήσει σθεναρή αντίσταση απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τον κ.Τσίπρα ο οποίος θέτει ως βασική κόκκινη γραμμή στη διαπραγμάτευση εργασιακό και ασφαλιστικό…. http://vaspik.blogspot.gr/2015/06/video.html