Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Εισβολή στην Υεμένη! Στα ΜΜΕ καμία φωτογραφία από τα 3.000 παιδάκια που δολοφονήθηκαν ως απόψε...

Του Νίκου Κλειτσίκα

Στρατιωτική εισβολή στην Υεμένη... 3.000 παιδιά δολοφονήθηκαν και τα ΜΜΕ των τραπεζιτών και των πολυεθνικών δεν έχουν δημοσιεύσει ούτε μία φωτογραφία!
Δυνάμεις της Σαουδικής Αραβία, του Κατάρ, των Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν, με την υποστήριξη της Αλ Κάιντα εισέβαλαν στην Υεμένη.
Αεροπορικοί βομβαρδισμού, βαρύ πυροβολικό, τανκ σπέρνουν το θάνατο. Δυνάμεις εξοπλισμένες από την “πολιτισμένη” δύση, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους “δανειστές” της πατρίδας μας!
Οι δυνάμεις εισβολής προχωρούν με στόχο την πρωτεύουσα της χώρας και η γενοκτονία είναι ήδη γεγονός.
Η εγκατάλειψη της Ιρανικής πρεσβείας από το διπλωματικό προσωπικό, είναι η βασική ένδειξη πως η σφαγή δεν θα μπορεί να συγκριθεί, παρά με την κόλαση.
Οι φωτογραφίες που στέλνουν οι κάτοικοι της Sanaa, κραυγάζουν για το έγκλημα. Φωτογραφίες που δεν δημοσιοποιούν τα ΜΜΕ. Καμία φωτογραφία ενός από τα 3.000 παιδιά που έχουν δολοφονήσει οι εγκληματίες των μοναρχικών δικτατορικών καθεστώτων, σε πλήρη συνεργασία και συντονισμό με τους φονιάδες της Αλ Κάιντα. Ο λαός της Υεμένης βιώνει την “αποκάλυψη” και η συνωμοσία των “πολιτισμένων” της Ευρωπαϊκής Ένωσης... βάρβαρο έγκλημα!
Τι υποκρισία...
Σκηνοθέτησαν τη φωτογράφιση του μικρού από τη Συρία, που πνίγηκε στα τουρκικά παράλια, για να τρομοκρατήσουν συναισθηματικά τη διεθνή κοινή γνώμη και να δείξουν ως ένοχο τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο της Συρίας Άσαντ και κρύβουν τη γενοκτονία του λαού της Υεμένης. 

Αντιδράσεις από την Αριστερά στη Γερμανία για τις ιδιωτικοποιήσεις και τo «άνοιγμα» της Fraport

Αντιδράσεις υπάρχουν στη Γερμανία όσον αφορά στο θέμα της ταχείας ιδιωτικοποίησης μέρους της κρατικής περιουσίας από την Ελλάδα, με παραχώρηση 14 αεροδρομίων στη Fraport.

Αναλυτικότερα, σε δημοσίευμα της Deutsche Welle αναφέρεται ότι η Fraport βρίσκεται πίσω από κάθε πτυχή της λειτουργίας του διεθνούς αεροδρομίου της Φρανκφούρτης στο κρατίδιο της Έσσης.

Ο χριστιανοδημοκράτης πρωθυπουργός του κρατιδίου της Έσσης, Φόλκερ Μπούφιερ, χαιρετίζει το άνοιγμα της Fraport στην Ελλάδα, διότι, όπως αναφέρει, μια τέτοια κίνηση ενισχύει τη θέση και του ίδιου του γερμανικού αερολιμένα διεθνώς. Ομοίως βλέπει το όλο θέμα και ο επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών στην τοπική βουλή, Τόρστεν Σέφερ Γκούμπελ.

Οι εκπρόσωποι των Πρασίνων στο κοινοβούλιο της Έσσης βλέπουν το θέμα από μία κάπως διαφορετική σκοπιά, καταλήγοντας όμως στο συμπέρασμα ότι οι επενδυτικές δραστηριότητες της Fraport στην Ελλάδα συμφέρουν εν τέλει και την τοπική κοινωνία της Έσσης και για έναν επιπρόσθετο λόγο. Σύμφωνα με τον βουλευτή των Πρασίνων Φρανκ Κάουφμαν το επενδυτικό άνοιγμα της Fraport θα οδηγήσει στην αποσυμφόρηση της εναέριας κυκλοφορίας πάνω από το γερμανικό κρατίδιο και ειδικότερα πάνω από την πόλη της Φραγκφούρτης, που επιβαρύνεται ήδη αρκετά.