Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Για να μη χαθούν οι μίζες

Του mitsos175.

«Θέλω, χωρίς να το εκμεταλλεύομαι πολιτικά, να σας δώσω τη γενική μας κατεύθυνση. Είμαστε υπέρ των επενδύσεων. Και να σας πω ότι για τη συγκεκριμένη επένδυση, εμείς θέλουμε να προχωρήσει, θέλουμε να ξεκινήσει. Πολύ περισσότερο αφού υπάρχουν και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Θεωρούμε αδιανόητο να διώξουμε άλλη μια επένδυση από την Ελλάδα, η οποία φέρνει τόσες θέσεις εργασίας. Όλοι μιλάνε για δουλειές, όλοι λένε ότι η ανεργία είναι πολύ υψηλή και ότι ο μόνος τρόπος για να μειωθεί είναι οι επενδύσεις. Και όλοι αυτοί που μιλάνε υπέρ του ανέργου, διώχνουν τις επενδύσεις και αυξάνουν την ανεργία».

«Αυτό, δυστυχώς, είναι ένα γεγονός το οποίο το ζείτε και εσείς πολύ περισσότερο από τον οποιοδήποτε άλλο Έλληνα. Θέλω, λοιπόν, να εκπέμψω το μήνυμα -και σε εσάς και προς όλους- ότι δεν είναι προεκλογική εξαγγελία -γιατί το λέμε χρόνια ότι πιστεύουμε στις επενδύσεις- ότι μόλις γίνουμε κυβέρνηση θα ξαναλειτουργήσει όπως πρέπει η επένδυση για να φέρει θέσεις εργασίας. Είναι "πιστεύω" μας. Είναι δέσμευσή μας. Και για αυτό ακριβώς σας λέω ότι αυτή η δέσμευση θα υλοποιηθεί μετά τις 20 Σεπτεμβρίου»
Έτσι ξηγιέται ο Βαγγέλας, εκλεκτός του Μπόμπολα, διάδοχος του Σαμαρά στη γαλάζια συμμορία.

Πράγματι γλύφει καλύτερα το Μπόμπολα. Αφήστε το Σταύρο δεν τραβάει, ξεχάστε τον Αλέξη είναι ερασιτέχνης μαφιόζος, ψηφίστε τη γαλάζια συμμορία, να μη μείνει δέντρο όρθιο.