Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Κοινά ντους Ελλήνων και Τούρκων ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση

Του πιτσιρίκου

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η εμμονή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για κοινές περιπολίες Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο, αφού η η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητάει τώρα Έλληνες και Τούρκοι λιμενικοί να μένουν μαζί και να κάνουν παρέα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητάει να δημιουργηθούν hotspots στο Αιγαίο, όπου Έλληνες και Τούρκοι λιμενικοί θα συζούν υποχρεωτικά και θα μοιράζονται και τους λογαριασμούς.
Σύμφωνα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Έλληνες και Τούρκοι λιμενικοί θα τρώνε μαζί και θα κοιμούνται μαζί, ώστε να γνωριστούν καλύτερα.
Σοκ προκαλεί η οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προβλέπει πως Έλληνες και Τούρκοι λιμενικοί θα κάνουν ντους μαζί, θα τρίβουν ο ένας την πλάτη του άλλου και οι Έλληνες θα σκύβουν να πιάσουν το σαπούνι.
Όσο για τον χώρο που θα μένουν Έλληνες και Τούρκοι λιμενικοί, η Ευρωπαϊκή Ένωση προτείνει τα Ίμια, τα οποία θα μετονομαστούν σε «Νησιά της Αγάπης», θα αποκτήσουν άνετους και πολυτελείς χώρους διαμονής, και θα έχουν και νεροτσουλήθρες.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρεί πως η συνύπαρξη Ελλήνων και Τούρκων λιμενικών θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το προσφυγικό πρόβλημα, αφού Έλληνες και Τούρκοι θα ανταγωνίζονται για το ποιος θα πνίξει τους περισσότερους.

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σπάστε τα δεσμά των κομματικών παρωπίδων και ελευθερώστε τις συνειδήσεις.

Καθισμένος στο παραγώνι των στερνών κατωφλιών της ζήσης μου, απευθύνομαι σε σας τους Τριακόσιους της Βουλής των Ελλήνων, στον κάθε ένα ξεχωριστά και του βροντοφωνάζω. 

Σύνελθε.

Από το αφιόνι της κομματικής γραμμής ξύπνα.

Τι υποσχέθηκες στον κόσμο και σ΄εμπιστεύθηκαν όσοι σε ψήφισαν και σε ανέδειξαν αντιπρόσωπο του Έθνους. Δεν το αισθάνεσαι.

Η συνείδησή σου αλυσοδεμένη στα έγκατα του είναι σου σπαρταρά.

Ελευθέρωσέ την.

Όσοι, παρ΄ελπίδα, είστε κουφόνοες, αφουγκραστείτε επιτέλους τις γοερές κραυγές των πεινασμένων που λιμοκτονούν για να ξεχρεωθούν τα δάνεια των δανειστών.

Όσοι πάλι βαυκαλίζεστε με την ιδέα ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, παρά το δανείζεσθαι και η εποπτεία για την εξόφλησή τους, ξεχάσατε τόσο εύκολα τα λόγια του Μενάνδρου: «Τα δάνεια δούλους τους ανθρώπους ποιεί»