Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Microsoft LUMIA 535: Μια ιστορία του παραλόγου



     Στις 31 Οκτώβρη 2016 παρέδωσα μια συσκευή "Microsoft LUMIA 535" στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ (Σταδίου 10), για αποκατάσταση βλάβης στην κεντρική κάμερα, όπως διαπίστωσε και ο τεχνικός του καταστήματος παραλαβής (θολή η πίσω κάμερα). 
Η συσκευή ειναι σε εγγύηση 
Μετά από 40 ημέρες και αφού προηγήθηκαν 5 τηλεφωνήματα με τα κεντρικά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπου και ενημερώθηκα ότι έγινε αντικατάσταση του καλωδίου οθόνης, ακολούθησε ένα email που με ενημέρωνε ότι η συσκευή βρίσκεται στον έλεγχο της κατασκευάστριας εταιρείας και μετά από τρείς επισκέψεις στο κατάστημα έλαβα δυο μηνύματα ότι η συσκευή είναι τελικά έτοιμη. 



Στις 9 Δεκεμβρίου 2016 παρέλαβα τη συσκευή, συνοδευόμενη με την αναφορά βλάβης και τα σχόλια επισκευής "Η συσκευή σας εξοπλίστηκε με την τελευταία έκδοση λογισμικού για την καλύτερη απόδοση της..." 

ΗΠΑ: Η ταξική σύγκρουση που θα ορίσει τη μοίρα όλων μας!…

Γιώργος Μητραλιάς

Μπορεί αυτές τις μέρες να κυριάρχησαν στα ΜΜΕ και στις συζητήσεις η πτώση του Ρέντζι και οι λοιπές ιταλικές περιπέτειες αλλά εκεί που παίζεται η τύχη όλων μας δεν είναι ούτε στη Ρώμη, ούτε στη Βιέννη, ούτε καν στο Βερολίνο ή στο Παρίσι. Είναι στο… Standing Rock της μακρινής βόρειας Ντακότα των ΗΠΑ, μέσα στη χιονοθύελλα και με 20 υπό το μηδέν! (1)

“Φυσικά”, δεν έχετε ακουστά για το Standing Rock επειδή τα διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Όμως, αυτό δεν εμποδίζει τους 20.000 αγωνιστές, Ινδιάνους Σιού και τους υποστηρικτές τους 3.000 βετεράνους του αμερικανικού στρατού, οικολόγους ή απλώς συνδικαλιστές και αριστερούς κινηματίες, να δίνουν εκεί –εδώ και 8 μήνες (!)- τη μεγαλύτερη ίσως οικολογική, και όχι μόνο, μάχη με αντιπάλους τους γίγαντες του πετρελαίου, το τραπεζικό σύστημα και τη φοβερή κατασταλτική μηχανή της παγκόσμιας υπερδύναμης.