Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Τι φοβάστε κύριε Ντραγκι;


English - Français - Deutsch - Español - Italiano
Υποστήριξε την εκστρατεία μας να απαιτήσουμε την άμεση δημοσιοποίηση νομικής γνωμάτευσης για το εάν η ΕΚΤ παρανόμισε κλείνοντας τις ελληνικές τράπεζες το 2015 και επιβάλλοντας capital controls.

Το 2015, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα οδήγησε στο κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών, πλήττοντας την ήδη πληγωμένη ελληνική οικονομία με στόχο να επιβληθούν στην ελληνική κυβέρνηση νέα υφεσιακά μέτρα, νέες απώλειες εθνικής κυριαρχίας και νέα μη βιώσιμα δάνεια.

Γνωρίζουμε ότι, πριν προβεί στο κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών, η ΕΚΤ ζήτησε γνωμάτευση από ιδιωτικό νομικό γραφείο για το εάν οι ενέργειες της ήταν νόμιμες.
Σήμερα η ΕΚΤ αρνείται να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο εκείνης της γνωμάτευσης που πληρώθηκε με χρήματα των ευρωπαίων πολιτών.
Αν πράξατε νομίμως κ. Ντράγκι, γιατί φοβάστε να δημοσιοποιήσετε την γνωμάτευση;
Εμείς απαιτούμε να μάθουν οι ευρωπαίοι το περιεχόμενο εκείνης της γνωμοδότησης!

Στη Ευρωζώνη, η δυνατότητα της ΕΚΤ να κλείνει τις τράπεζες ενός κράτους-μέλους με αποφάσεις που λαμβάνονται κεκλεισμένων των θυρών, και χωρίς καμία διαφάνεια, παραβιάζει κάθε δημοκρατική αρχή. Παραβιάζει ακόμα την φιλοδοξία και την καταστατική υποχρέωση της ΕΚΤ να είναι ανεξάρτητη και υπεράνω πολιτικών σκοπιμοτήτων. Το ελάχιστο που μπορούν να περιμένουν οι Ευρωπαίοι, είναι πρόσβαση σε νομικές γνωμοδοτήσεις για τις οποίες έχουν πληρώσει οι ίδιοι!

ΑΙΣΧΟΣ Πάγκαλου σε ζωντανή μετάδοση: «Στ' αρχίδια του κόσμου ο Μπελογιάννης. Ο Ιησούς Χριστός είναι;»


«Στ' αρχίδια του κόσμου ο Μπελογιάννης. Ο Ιησούς Χριστός είναι;». Τάδε έφη ο ανεκδιήγητος Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος κατέφυγε για πολλοστή φορά σε αντικομμουνιστική υστερία από τη συχνότητα του ΒΗΜΑΤΟΣ αυτή τη φορά. Ο Θεόδωρος Πάγαγκαλος, ο οποίος ξέχασε την εποχή που ήταν στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, είπε φοβερά και τρομερά πράγματα.

Χωρίς περισσότερα σχόλια ακούστε τον Θεόδωρο Πάγκαλο, που έχει ξεχάσει το παρελθόν του και έχει βρει στέγη στη Δεξιά, στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί. Το επόμενο βήμα θα είναι να κατηγορήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου που αναγνώρισε την εθνική αντίσταση και να καθαγιάσει τα εγκλήματα των γερμανοτσολιάδων.