Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ιβάν Σαββίδης: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη"

Επιμέλεια: Ηλίας ΚαλλονάςΔημοσίευση

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ υποστήριξε πως ήταν λάθος του η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, όμως προκλήθηκε "από τη γενικευμένη αρνητική κατάσταση, που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό" και "τις ενέργειες του διαιτητή και του επόπτη".

Παράλληλα, τονίζει πως δεν είχε σκοπό να διαπληκτιστεί ή να απειλήσει κάποιον, ενώ υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται "για ένα δίκαιο ποδόσφαιρο με έντιμη διαιτησία σε όλους τους αγώνες και για να κερδίζονται τα πρωταθλήματα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια".

Η δήλωση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ:

Αξιότιμοι κύριοι,

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Οδηγός ΚΤΕΛ βρήκε τσαντάκι με 5.500 ευρώ και το παρέδωσε στον Αφγανό που το είχε χάσει

«Οι γονείς μου ήταν αυτοί που μού έμαθαν πως ό,τι δεν είναι δικό σου, δεν σου ανήκει».

Με αυτή τη φράση, ο 44χρονος οδηγός ΚΤΕΛ Θεμιστοκλής Κοσμίδης, εξηγεί γιατί δεν σκέφθηκε ούτε στιγμή να κρατήσει το τσαντάκι με το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρήκε στο λεωφορείο του και να το παραδώσει στην αστυνομία προκειμένου να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του, έναν 30χρονο Αφγανό μετανάστη.

Ήταν στις 3 Μαρτίου, όταν ο Θεμιστοκλής Κοσμίδης, οδηγός στα ΚΤΕΛ Κιλκίς, έλαβε ένα τηλεφώνημα από συνάδελφό του στα κεντρικά γραφεία για μια σακούλα που αναζητούσε ένα ζευγάρι μεταναστών. «Σταμάτησα και έψαξα παρά το γεγονός ότι είχαν επιβιβαστεί αρκετοί στο λεωφορείο. Αλλά σακούλα δεν βρέθηκε» λέει ο 44χρονος.

«Μόλις έφτασα στον προορισμό μου και αφού κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες ξαναέψαξα αλλά δεν εντόπισα σακούλα. Και πάνω στην απογοήτευση, ανάμεσα σε δύο καθίσματα, είδα σφηνωμένο ένα τσαντάκι στις διαστάσεις μεγάλου πορτοφολιού» προσθέτει, εξηγώντας πως ήταν «… λίγο η μετάφραση, λίγο το σπασμένο τηλέφωνο, τελικά η σακούλα ήταν τσαντάκι όπως αποδείχτηκε».